۱۱ بهترین نرم افزار حسابداری در ایران

ما در این مقاله به معرفی ۱۱ تا از بهترین نرم افزارهای حسابداری موجود در بازار ایران می پردازیم.

همچنین مواردی مانند شاخصه ها، ضرورت انتخاب و هزینه را، برای نرم افزارهای حسابداری مورد بررسی قرار می دهیم.

بهترین نرم افزار حسابداری

چرا انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری امری قابل توجه است؟

امروزه، با توجه به سرعت پیشروی علم، سیستم ها، جایگزینی مناسب برای پیشبرد کارهای ما هستند.
بسیاری از کارهای دستی در مشاغل مختلف، امروزه توسط نرم افزار های کاربردی، انجام می شوند. از جمله حسابداری و امور مرتبط با آن، که وجود آن، در هر سازمانی، از الزامات می باشد. اگر صاحب کسب و کارهای کوچک هستید و یا حتی کسب و کاری در حجم وسیع رو اداره میکنید، استفاده از نرم افزارهای حسابداری می تواند کمک چشمگیری در روند کاری شما داشته باشد. لازم به ذکر است، با خرید نرم افزار حسابداری مناسب، دیدگاهی واضح و روشن از کلیه امور مالی و امور درونی سازمان خواهید داشت.
درج داده های مالی، هزینه های سازمان و سود و زیان شرکت از جمله نکاتی است که شاید در مشاغل کوچک قابل کنترل به نظر آید، اما در مشاغل بزرگ می تواند خساراتی را به همراه داشته باشد. به همین دلیل استفاده از نرم افزار حسابداری امری حیاتی است.

چرا انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری امری قابل توجه است؟

شاخصه های بهترین نرم افزار حسابداری چیست؟

نرم افزاری که توانایی رسیدگی به درخواست های متعدد کاربر در زمینه فرآوری محصولات و خدمات را داشته باشد، بی شک معیارهای لازم بهترین نرم افزار حسابداری را دارا می باشد.
منطقی است که هیچ یک از نرم افزارهای موجود ۱۰۰% بهترین نیستند و هر کدام با نقص هایی همراه می باشند.
کاربران باید با تحلیل نیازها و مقصود نهایی کسب و کار، نرم افزاری که بیشترین تطبیق با معیارهاری مد نظر را دارد، انتخاب کنند.
نرم افزارهای حسابداری به نقل قول از کمپانی دورکس مالک ” راهکارهایی برای هوشیار کردن کاربران نسبت به وضعیت کسب و کارشان ” می باشند.

ویژگی بهترین نرم افزار حسابداری چیست

برای خرید نرم افزار حسابداری مناسب، باید ویژگی های زیر را در نظر بگیرید:

  •  توانایی ارتباط با نرم افزار های مختلف و هم چنین سخت افزارها
  •  ارائه اپلیکیشن، که قابلیت دسترسی در هر زمان و مکان را فراهم می سازد
  • توانایی راه اندازی انواع ماژول ها و اضافه کردن آنها
  •  رفع ایرادات و مشکل ها در پردازش ابری
  •  توانایی تعریف دسترسی برای چند کابر فراهم باشد
  •  رسیدگی به حساب ها از طریق وب امکان پذیر باشد
  •  قابلیت هشدار برای پرداخت های معوقه
  •  تکمیل بودن داشبورد نرم افزار
  •  امکان اتصال به بانک و کارت بانکی
  •  توانایی افزایش قابلیت ها و سفارشی سازی
  • توانایی پاسخگویی به نیازهای جامع مشاغل
  •  توانایی راه اندازی روی پلتفرم های مختلف
ویژگی بهترین نرم افزار حسابداری چیست
  • داشتن امنیت و خدمات مربوط به آن
  • توانایی دریافت گزارش از تمامی سطوح
  • به روز رسانی متداوم
  • سهولت استفاده از آن
  • کیفیت گرافیک خوب
  • پشتیبانی دائمی
  • قیمت مناسب
  • سرعت قابل قبول
  • منعطف در تغییرات
  • انسجام ماژول ها

۱۱ بهترین نرم افزارهای حسابداری ایران:

نرم افزار های حسابداری باید با توجه به حجم کاری سازمان انتخاب شوند.

۱. نرم افزار حسابداری سپیدار:

این نرم افزار متعلق به شرکت معتبر همکاران سیستم می باشد. سپیدار در بازار ایران پیشینه قدیمی و قابل توجه داشته و مورد استفاده شرکت ها و حسابداران زیادی قرار گرفته است. این نرم افزار به منظور رسیدگی به موضوعات مالی و هم چنین ایجاد سیستم مالی یکپارچه برای کسب و کارهای کوچک شکل گرفت. این نرم افزار پر مخاطب در زمینه فرآوری نرم افزارهای ERP فعالیت بسیار داشته. هم چنین این نرم افزار در دو نسخه ” دشت و سپیدار ” ارائه می شود و در کنار زیر سیستم های تکمیلی که برای مصارف مختلف تولید و طراحی شده، سهولت کار را به همراه خواهد داشت. نرم افزار دشت به طور تخصصی برای یکسری از اصناف و مشاغل طراحی شده و مورد استفاده قرار می گیرد. قابل ذکر است که نرم افزار سپیدار یکسال خدمات پس از فروش دارد و در ۴ بسته تولیدی، خدماتی، بازرگانی و پیمانکاری ارائه می شود.

نرم افزار حسابداری سپیدار

ویژگی های نرم افزار سپیدار:

  1. دارای کدینگ پیش فرض می باشد
  2. شماره گذاری و تفکیک اموال
  3. انجام محاسبات مالیاتی در روش های مختلف
  4. توانایی تعیین قیمت به روش میانگین
  5. توانایی پرداخت کارت خوان
  6. ایجاد ارتباط بین سیستم دستمزد و سیستم دخول و خروج کار کنان
  7. رسیدگی به حساب در کلیه امور
  8. تغییر انواع ارزها به ارز پایه
  9. اعلام اطلاعات حساب بانکی و صندوق
  10. درج انواع دفاتر
ویژگی های نرم افزار سپیدار

مزایا و معایب نرم افزار سپیدار:
نرم افزار حسابداری سپیدار سیستم با قابلیت های ارائه شده، امکان پاسخگویی جامع به احتیاجات شرکت ها و فروشگاه ها را دارد. در اینجا به بررسی مزایا و معایب نرم افزار سپیدار می پردازیم:

  • دارای گرافیک خوب و جذاب برای کاربران
  • سهولت استفاده از نرم افزار
  • پشتیبانی قابل توجه و قابل اطمینان
  • قابلیت چند کاربره بودن
  • ارائه انواع گزارش مالی
  • کدینگ مطلوب برای مشاغل
  • سهولت در درج دفاتر قانونی

طی چند سال گذشته قیمت این نرم افزار، بالاتر از نرم افزارهای دیگر به نظر می رسید، اما در حال حاضر، نسبت به قابلیت های موجود در برنامه بسیار مناسب است. هم چنین کاربران، بزرگ بودن مجموعه همکاران سیستم را، عاملی در انعطاف پذیر نبودن آن می دانستند، که این نکته، با وجود نمایندگی های متعدد، کاملا رفع گردیده است.

۲. نرم افزار حسابداری فرداد:

این نرم افزار متعلق به شرکتی به نام آرین سیستم می باشد. این نرم افزار به منظور پشتیبانی از شرکت های کوچک ایجاد شد. با توجه به امکانات قابل ارائه و پشتیبانی قابل قبول، امروز در لیست نرم افزارهای بنام قرار گرفته.

مزایا و معایب نرم افزار فرداد:
برای رسیدگی به درخواست ها در سطح کوچک طراحی شده. با توجه به پشتوانه و کارکرد کم این نرم افزار، پیشنهاد آن به دیگر کاربران دشوار می باشد.

نرم افزار حسابداری فرداد

۳. نرم افزار حسابداری پارمیس:

این نرم افزار با در دسترس قرار دادن نرم افزارهای بازرگانی، شرکتی و فروشگاهی به حمایت از مشاغل پرداخته. امکاناتی همچون ارائه اپلیکیشن باعث تسریع در پاسخگویی به درخواست ها و نیازهای موجود در کسب و کار شده. پارمیس ” ۳۶۰ و پرو ” مناسب مشاغل کوچک و پارمیس استار مناسب مشاغل بزرگ می باشد.
مزایا و معایب نرم افزار حسابداری پارمیس:
سادگی و راحتی، آن را برای کسب و کارهای کوچک مناسب کرده. قابلیت این سیستم مناسب کسب و کارهای بزرگ نبوده و برای آنها توصیه نمی شود.

۴. نرم افزار حسابداری هلو:

نرم افزاری است با ۲۰ سال سابقه. این نرم افزار بیش از ۲۰۰ گروه شغلی را حمایت می کند و برای مشاغل کوچک مناسب می باشد. امکاناتی همچون سهولت، راهنمایی مشتریان، قیمت مناسب باعث شده این نرم افزار، به نرم افزاری پر مخاطب تبدیل شود.
مزایا و معایب نرم افزار حسابداری هلو: این نرم افزار مناسب کسب و کارهای کوچک بوده و برای مصارفی که افراد علم حسابداری حرفه ای نداشته و نرم افزاری ساده و بدون پیچیدگی می خواهند، مناسب است.

نرم افزار حسابداری هلو

۵. نرم افزار حسابداری محک:

این نرم افزار طی فعالیت ۱۰ ساله توانسته با ارائه محصولات متنوع و کارآمد، مخاطبان بسیاری را جلب کند. از مزیت های این نرم افزار، کیف پول محک است که برای پلتفرم گوشی همراه می باشد.
مزایا و معایب نرم افزار حسابداری محک:
ارائه امکاناتی به صورت مجزا، هزینه را برای کاربر کاهش داده و مناسب تر می کند. این نرم افزار پشتیبانی ضعیف داشته و هم چنین با اضافه کردن مدارک متعدد دچار مشکل شده و کار را برای کاربران دشوار می کند.

۶. نرم افزار حسابداری قیاس:

این نرم افزار در زمینه های تولیدی، خدماتی، بازرگانی ارائه خدمات می کند. همچنین با استفاده از فناوری های به روز و ارائه اپلیکیشن برای کاربران، سهولت استفاده از اطلاعات را برای کاربران به همراه داشته.
مزایا و معایب نرم افزار حسابداری قیاس:
نصب سرور از الزامات این نرم افزار نمی باشد و همین از مزایای آن به حساب می آید. نیاز به اینترنت در مدت زمان استفاده، از ایرادات این نرم افزار می باشد.

نرم افزار حسابداری قیاس

۷. نرم افزار حسابداری شایگان:

این نرم افزار که با نام تجاری حسابگر در بازار موجود می باشد، از سال ۱۳۷۰ فعالیت خود را شروع کرده است. الگوسازی درست و تولید نرم افزارهای متنوع حسابداری، دریافت جایزه استاندارد اعتماد مشتریان را برای این شرکت به همراه داشته.
مزایا و معایب نرم افزار حسابداری شایگان: این نرم افزار هم مانند سایر نرم افزارها، برای مشاغل کوچک پیشنهاد شده و تهیه گزارش گیری های مختلف از دیگر مزیت های آن می باشد.

قیمت بالا، نصب گران و سایر هزینه های مربوط به پشتیبانی، از معایب این نرم افزار می باشد.

۸. نرم افزار حسابداری تدبیر:

این نرم افزار، زیر مجموعه شرکت پردازش موازی سامان می باشد. فعالیت مجموعه را از سال ۷۷ آغاز کرده و نرم افزارهای متنوعی را با امکانات قابل توجه، طراحی و تولید کرده.
تدبیر لایت، از جدید ترین محصولات شرکت است که به هدف پاسخگویی به نیاز کسب و کارهای کوچک تولید شده.
مزایا و معایب نرم افزار حسابداری تدبیر:
بهترین گزینه برای مشاغل بزرگ بوده و هم چنین خدمات پشتیبانی نامتناهی از بارزترین خصوصیات آن می باشد. داشتن تسلط کامل در استفاده از این نرم افزار، آن را برای استفاده در کسب و کارهای کوچک دشوار کرده. هم چنین مشکلات زیادی در هنگام وارد کردن اطلاعات و خروجی گرفتن آنها مشاهده می شود.

نرم افزار حسابداری تدبیر

۹. نرم افزار حسابداری پیوست:

این نرم افزار با پیشینه ۳۰ ساله با تولید نرم افزارهایی در زمینه مالی و مدیریتی از شرکت بنام در بازار می باشد. این نرم افزار برای کسب و کارهای بزرگ مناسب است و ارائه خدمات پس از فروش، برخورد مناسب با مشتری و قیمت مناسب از جمله مزیت های آن می باشد.
مزایا و معایب نرم افزار حسابداری پیوست: برای منسجم سازی سیستم اتوماسیون شرکت خود، در حجم کاری بالا، بهترین گزینه این نرم افزار می باشد.
پیچیدگی موجود در این سیستم، آن را برای استفاده کسب و کارهای کوچک دشوار کرده و همین امر موجب شده تا پشتبانی توجه کامل به کسب و کارهای کوچک نشان ندهد.

۱۰. نرم افزار حسابداری آرین سیستم:

این شرکت از سال ۸۳ فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر در زمینه نرم افزارهای ERP، بنام می باشد و برای استفاده در انواع شرکت ها مناسب می باشد.
مزایا و معایب نرم افزار حسابداری آرین سیستم:
برای استفاده در کسب و کارهای بزرگ بسیار مناسب است. دشواری درج سند، که موجب زمان گیر بودن آن می شود، نارضایتی کسب و کارهای کوچک را به همراه خواهد داشت.

نرم افزار حسابداری آرین سیستم

۱۱. نرم افزار حسابداری پارسیان:

فعالیت این نرم افزار از سال ۸۳ در اصفهان آغاز شده و به عنوان یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی شناخته شده است. مجهز به انواع زیر سیستم ها و قابل دریافت در ۴ نسخه ” ساده، جامع، پیشرفته و ویژه ”  است. از مزیت های آن، می توان به داشتن نسخه های مناسب مشاغل خاص، اشاره کرد.
مزایا و معایب نرم افزار حسابداری پارسیان:
این نرم افزار دارای یکسال خدمات پس از فروش و توانایی به روز رسانی به صورت دائم می باشد.
نقطه ضعف این نرم افزار، در پشتیبانی حضوری و اینترنتی است. هم چنین در کسب و کارهای بزرگ ممکن است مشکلاتی را به همراه داشته باشد.

نرم افزار حسابداری پارسیان

شما می توانید تجربیات خود را در زمینه استفاده از نرم افزار حسابداری نام برده، هم چنین سایر نرم افزارهای از قلم افتاده، با ما در میان بگذارید.

استفاده از نرم افزار حسابداری چه مزایایی دارد؟

در اینجا به بررسی مزایای نرم افزار حسابداری می پردازیم:
صرفه جویی در زمان و هزینه
بالا بردن دقت در تمامی امور از جمله محاسبات
آماده سازی مدارک و اسناد رسمی مالیاتی و دولتی
دسترسی به اطلاعات مربوط به تمامی سطوح سازمان در کثری از ثانیه

استفاده از نرم افزار حسابداری چه مزایایی دارد

بهترین نرم افزار حسابداری Android و IOS کدام اند؟

در دسترس بودن نرم افزارهای حسابداری و کنترل آنها در جهت رسیدگی به وضعیت مالی، برای مصارف شخصی و غیره، دغدغه ای برای کاربران ایجاد کرده. به همین منظور، تولید و طراحی نرم افزارهای قابل نصب روی گوشی های همراه، توسط شرکت ها شکل گرفت. از قابلیت های ویژه آن ها، دسترسی به حساب ها و نرم افزار مورد نظر در هر مکان و زمان می باشد. از جمله نرم افزارهای حسابداری دارنده این مزیت می توان به نرم افزار حسابداری زیر اشاره کرد:

  • اپلیکیشن حسابداری محک: روی سیستم های Android و IOS قابل نصب و استفاده می باشد. سهولت در درج هزینه ها، امکان کار با حساب های مختلف، توانایی بودجه بندی و مدیریت چک از موارد قابل ذکر می باشند.
  • اپلیکیشن حسابداری هلو: روی سیستم های Android قابل نصب و استفاده می باشد. درج وام و اقساط و یادآوری های مربوط به آنها و ارائه فایل اکسل از قابلیت های این اپلیکیشن می باشد.
  • اپلیکیشن حسابداری نیو: در سه پلتفرم اندروید، iOS و Web قابل استفاده می باشد. ابزارهای بودجه بندی و پس انداز، برقراری ارتباط با بانک ها، مدیریت چک ها، مطالعه پیامک های بانک از جمله نکات قابل توجه در این نرم افزار می باشند.
  • اپلیکیشن حسابداری پارمیس: روی سیستم های Android و IOS قابل نصب و استفاده می باشد. هم چنین سه زبانه بودن نرم افزار، رسیدگی به تراکنش ها، مدیریت چک، درج وام و اقساط، گزارش فاکتور و گردش حساب از جمله نکات بارز این نرم افزار می باشد.
  • اپلیکیشن حسابداری قیاس: درج وام، گزارش گردش حساب، مدیریت هزینه، استفاده از DropBox برای نسخه پشتیبان و مطالعه پیامک های بانک از جمله قابلیت های این اپلیکیشن می باشد.

هزینه خرید بهترین نرم افزار حسابداری به صورت تقریبی چقدر است؟

هزینه نرم افزار حسابداری ارتباط مستقیم با امکانات ارائه شده در نرم افزار دارد. در بعضی شرکت ها، ارائه نسخه ای بدون دریافت وجه، از جمله امکاناتی است که برای مشتریان خود قائل می شوند. در هر نرم افزار با پرداخت مبلغ مورد نظر، نرم افزار پایه را دریافت کرده و برای دسترسی به سایر امکانات از جمله نظارت بر موجودی، آماده سازی سندهای رسمی، کارمزد حقوق و فروش، هزینه متفاوت خواهد بود.

هزینه نرم افزار حسابداری
  • نرم افزار سپیدار : شروع از ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
  • نرم افزار فرداد : ۹۰۰ هزار تومان
  • نرم افزار هلو : ۳۷۰ هزار تومان
  • نرم افزار محک : حدود قیمت از ۵۰۰ هزار تومان
  • نرم افزار قیاس : حداقل ۲ میلیون تومان
  • نرم افزار شایگان : ۲ میلیون شروع می شود
  • نرم افزار آرین سیستم : شروع از ۴۵۰ هزار تومان

بهترین نرم افزارهای حسابداری بین المللی:

  • نرم افزار حسابداری Quickbook :
    جز شاخص ترین نرم افزارهای آنلاین می باشد. این نرم افزار در انواع کسب و کارها مورد توجه قرار گرفته و با ارائه برنامه های مفید باعث صرفه جویی در هزینه و زمان می شود.
  •  نرم افزار حسابداری Freshbooks : در انتشار صورتحساب بسیار سریع و راحت می باشد. در کنترل پروژه کارایی فراوان دارد و برای سهولت پیشبرد کار شما، به بانک مرتبط می شود.
  •  نرم افزار حسابداری Wave : نرم افزاری رایگان می باشد و با ارائه قابلیت هایی چشم گیر، تجربه ای دلنشین برای کسب و کارهای کوچک به همراه خواهد داشت.